Реабілітації потребує 4-річний Петрик

Реабілітації потребує 4-річний Петрик

Реабілітації потребує 4-річний Петрик

На дитину чекає лікування.

Петрик з'явився під час  складних і тривалих пологів. У результаті він народився з важкою гіпоксією мозку, асфіксією, вивихом шийного хребця. 

"Досі пам'ятаю, як вони кисневою подушкою і непрямим масажем серця його реанімували. З'явилося дихання, але він так і не закричав. Його одразу перевезли до реанімації. Він не міг ні дихати, ні їсти самостійно, нічого... Самостійно їсти він почав через три тижні після народження, ще через пару днів відкрив очі, перший раз... До року лікарі говорили, що він швидко відновиться, боятися нема чого. Незважаючи на всі наші зусилля, після року нам поставили страшний діагноз - ДЦП. Але ми не опустили рук і продовжили нашу боротьбу за здоров'я і щасливе дитинство нашої крихітки", - розповідає мама хлопчика.

Батьки трирічного Петрика з діагнозом ДЦП просять допомоги у небайдужих

Батьки трирічного Петрика з діагнозом ДЦП просять допомоги у небайдужих

Петрик постійно проходить реабілітацію в різних центрах України.

"Завдяки пройденим реабілітаціям ми постійно маємо позитивну динаміку. Є контроль голови, малюк навчився жувати і ковтати звичайну їжу, їсти з ложки. Зараз його так само чекають на реабілітацію, але сума лікування велика, самим нам ці гроші не зібрати. Дуже сподіваємося на допомогу небайдужих людей", - каже мама Петрика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4731 2191 0239 1897

Саламаха Наталія Василівна

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015127986308

Повʼязані теми:

Наступна публікація