Руслан потребує термінової допомоги

Руслан потребує термінової допомоги

Чоловіка чекають на лікування у Стамбулі

Родима пляма на руці Руслана Адаменка переросла в меланому, яку видалили влітку минулого року. Було встановлено діагноз - "Меланома шкіри правого передпліччя".

Але вже у січні 2016 р. були виявлені метастази в області правої пахви, пізніше провели операцію. Не допомогла запобігти поширенню нових метастазів і променева терапія.

"08.06.2016 року була зроблена комп'ютерна томографія. Обстеження показало: в паренхімі правої легені відзначаються периваскулярні вузлики, діаметром від 3 мм до 6 мм, в печінці метастази від 4 мм до 32х23 мм, лімфовузли воріт печінки 36х21х59 мм, в лівій верхній клубовій ості визначається ділянка остеолітичної деструкції, розмірами 14х7 мм", - розповідає Руслан.

Надалі лікувати українські медики не взялися, порадили закордонних фахівців, відтак чоловік виїхав до Стамбула. Вже перші тижні лікування показали позитивну динаміку в подоланні хвороби. Але на наступний курс, який має початися у жовтні, у родині Руслана не вистачає коштів. Тож чоловік звертається по допомогу до небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7423 5264 9770 Адаменко Руслан Петрович

Повʼязані теми:

Наступна публікація