Сашкові потрібна Ваша допомога

Сашкові потрібна Ваша допомога

Сашкові потрібна Ваша допомога

У Саші на шиї виявили припухлість - виявилося, що це лімфома Ходжкіна

Життя 15-річного Саші Манонина кардинально змінилося два роки тому і юнак змушений вже другий рік постійно перебувати в лікарнях під крапельницями.

У Саші на шиї виявили припухлість, після обстеження і проведення ряду досліджень був поставлений невтішний діагноз – лімфома Ходжкіна (нодулярний склероз) IVВ ступінь.

"Навесні цього року Саша і вся наша сім'я думали, що перемогли цей страшний недуг, але влітку дитині різко стало погано і після проведення обстежень лікарі виявили , що це ранній рецидив захворювання", - розповідає мама хлопчика.

Саші провели потрібні блоки хіміотерапії та пересадку кісткового мозку. Дитина проходить курс реабілітації, але необхідна маса препаратів.

Батьки, родичі та друзі Саші роблять все, що можуть, для придбання препаратів для лікування та реабілітації. Але фінансові можливості за час лікування вже вичерпані.

"Сума у 50 тисяч гривень, необхідна для реабілітації, непідйомна для сім'ї. Тому ми змушені просити про допомогу в здійсненні мрії дитини – жити. Також ми дуже потребуємо донорів із Києва із групою крові IV (-)", - каже мама Саші.

Реквізити для допомоги:

Картка ПАТ КБ "Приватбанк" № 5168755514163092

Манонина Олеся Олександрівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація