Стасик потребує допомоги небайдужих людей

Стасик потребує допомоги небайдужих людей

Хлопчику потрібна операція за кордоном

Стасик Варюха народився зі складною патологією, яку можуть виправити лише закордонні лікарі. Діагноз дитини екстрофія сечового міхура, тотальна епіспадія - патологія в урології, за якої передня стінка сечового міхура відсутня, як і ділянка черевної стінки.

"Стасику зробили першу операцію з формування сечового міхура на 5 день після народження в м. Дніпропетровську. Після неї він провів у відділенні реанімації 20 днів. Після першої операції було проведено ще дві з ушивання катетерів, накладення скоб і накладання вторинних швів. І це все за 1,5 місяця життя", - розповідає мама малюка.

Наразі Стасику 8 місяців, у нього відкрита рана, через яку видно частково сечовий міхур. Зараз Стасику потрібна повторна операція, яку радять зробити у сербських спеціалістів.

"Операція призначена на 20 квітня, але вартість послуг лікаря 13000 євро. Тому я хочу звернутися до всіх небайдужих людей з проханням допомогти моєму синочкові потрапити на операцію, і стати повноцінною дитиною", - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Номер картки ПриватБанку: 5168 7423 4953 4168

Варюха Тетяна Володимирівна

http://vk.com/club104334084

Повʼязані теми:

Наступна публікація