Телеведуча Алла Мазур просить допомогти Вані Вереху зібрати гроші на лікування

Телеведуча Алла Мазур просить допомогти Вані Вереху зібрати гроші на лікування

Протягом трьох днів українці назбирали 240 тисяч гривень.

Минулого тижня у ведучої програми ТСН.Тиждень Алли Мазур був день народження. Вона запросила усіх своїх друзів, давніх і нових, замість квітів і сюрпризів зробити дуже важливий подарунок 16-річному Вані Вереху.

15 років хлопчик бореться з хворобою, яку в Україні навіть встановити не змогли. Синдром Швахмана-Даймонда – рідкісна генетична хвороба, яка руйнує його кістковий мозок. Досі хворобу вдавалося контролювати ліками. Але вони перестали діяти. Щоб врятувати життя, терміново потрібна пересадка кісткового мозку. Її вже призначили на листопад у клініці Верони і виставили рахунок на 115 тисяч євро.

Досі на рахунку Вані у відомому в Україні благодійному фонді "Таблеточки" грошей практично не було. Але 16 вересня ситуація змінилася. Українці активно відгукнулися на прохання Алли Мазур і за три дні разом назбирали 240 тисяч гривень.

В електронному кабінеті, яку фонд спеціально завів, видно лише частину суми. Вона йде різними джерелами. Але це ще не все. Всього потрібно більше трьох мільйонів. Тому Алла Мазур закликає всіх допомогти хлопцеві побороти недугу

"Навіть по 10 гривень від кожного, хто  дивиться нас, – і в хлопчика з'явиться шанс жити. Координати знайти легко: на сайті "Таблеточок", на Facebook-сторінках ТСН.Тижня і моїй. Я вірю: разом ми зможемо і встигнемо вчасно", – зазначила телеведуча Алла Мазур.

Ваня Верех потребує допомоги у боротьбі з синдромом Швахмана-Даймонда

Ваня Верех потребує допомоги у боротьбі з синдромом Швахмана-Даймонда

Повʼязані теми:

Наступна публікація