Подарувати їй шанс на життя просить Христина

Подарувати їй шанс на життя просить Христина

Молодій жінці потрібно зібрати кошти на пересадку нирки в Німеччині.

Христина Шестакова-Трегуб з Кропивницького через свої важкі діагнози змушена просити допомоги небайдужих людей. У неї діагностовані цукровий діабет (важка форма, інсулінозалежний), ретинопатія обох очей та найважча ниркова недостатність (V ступеня).

«За своє життя я пройшла багато випробувань хворобою, перебуваючи за крок від смерті! Хвороба стала причиною того, що нирки перестали виконувати свої функції. Тож необхідна термінова операція з пересадки нирки. Через складність перебігу хвороби і алергії на багато лікарських препаратів, операцію з пересадки нирки погодилися провести німецькі фахівці», - розповідає Христина.

Свою нирку для жінки віддасть її мама, але навіть за наявності донора, вартість операції буде становити непосильні для звичайної родини кошти  - 120 тисяч євро.

«Таку величезну суму самостійно, без допомоги небайдужих людей, моя сім'я зібрати не зможе. Саме тому я хочу звернутися за допомогою і підтримкою до всіх небайдужих людей. Я звертаюся до всіх добрих людей з проханням подарувати мені шанс на життя», - просить Христина.

Реквізити для допомоги:

 ПриватБанк: 5168 7427 0778 5857

Одержувач Шестакова Лариса Віталіївна  

https://www.facebook.com/groups/127012531355601/

Повʼязані теми:

Наступна публікація