Вашої допомоги потребує 12-річний Тимур з Вінниці

Вашої допомоги потребує 12-річний Тимур з Вінниці

У хлопчика страшний діагноз – набута апластична анемія. 

Організм дитини зовсім не виробляє життєво важливих клітин крові. Зараз хлопчик у онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні. Йому вкрай необхідно зробити пересадку кісткового мозку. Операція можлива тільки за кордоном, і на неї, разом із подальшою реабілітацію родині потрібно 290 тисяч євро.

Спокійне життя цієї родини обірвалося в червні. Тоді батьки помітили в річного Тимура синці на тілі.

Лікарі зробили біопсію кісткового мозку. Аналіз показав набуту апластичну анемію. Хвороба дуже рідкісна. Організм Тимура не виробляє життєво важливих клітин крові. Тому будь-якої миті може початися внутрішня кровотеча.

Уже півроку Тимур у лікарні. Будь-яка інфекція для нього небезпечна. Курс хіміотерапії, щотижневе переливання крові. Та недуга прогресує. Єдиний шанс урятувати Тимура - зробити трансплантацію кісткового мозку. На жаль, батьки та родичі як донори не підходять, тож операцію доведться робити закордоном.

Квитки на літак, щоби відправити хлопця на лікування, безкоштовно готова надати авіакомпанія МАУ згідно з угодою з телеканалом 1+1. А зробити трансплантацію беруться німецькі медики. Утім,рахунок за лікування 290 тисяч євро для родини - непідйомна сума.

Реквізити для допомоги:

Номер карткового рахунку: ПриватБанк 5168 7559 3796 9018

Василь Кулівар

Повʼязані теми:

Наступна публікація