Вашої допомоги потребує Андрій Полтавець з Черкащини

Вашої допомоги потребує Андрій Полтавець з Черкащини

Андрію знову доводиться боротися за своє життя

У 15-річному віці Андрію Полтавцю був поставлений страшний діагноз: лімфома Ходжкіна –онкологічне захворювання лімфоїдної тканини. Тоді білоруські лікарі допомогти Андрію побороти недугу.

"Здавалося, що все позаду і лікарняні ліжка, і білі халати, і хіміо та променеві терапії. Розпочався період реабілітації під контролем лікарів. Протягом 2 років Андрій постійно проходив необхідні обстеження, які показували, що імунна система хлопця відновлюється. Проте, на передодні повноліття, чергове обстеження показало страшний діагноз – рецедив", - розповідає мама юнка.

Родина Полтавець ще не оговталася після морального та фінансового виснаження під час першого курсу лікування, тому вимушені звертатися до всіх небайдужих до чужого горя за допомогою.

Наразі Андрій з мамою знову перебуває на лікуванні в Білорусії. Нещодавно в нього закінчився 1-ий курс хіміотерапії після якої він проходить реабілітацію. Попереду в Андрія чергові курси хіміотерапії та реабілітація після них 260 400 грн.

"Дуже просимо підтримати родину в цей не простий для неї час та врятувати життя Андрія, адже здоров'я наших дітей – це найбільша цінність в світі", - просять рідні хлопця.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

номер рахунку 29244825509100

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

№ картки 4149 4978 0004 9316

одержувач – Полтавець Алла Миколаївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація