Врятуйте життя 19-річній Маші

Врятуйте життя 19-річній Маші

Дівчину чекають на обстеження у Німеччині

Маша Іванчик потребує допомоги, щоб встановити точний діагноз і отримати дієве лікування. Зараз дівчині ставлять діагноз гемобластози. Системне захворювання сполучної тканини по типу системного червоного вовчака. Легенева гіпертензія, ХНН 1ст .злокачественная артеріальна гіпертензія, полінейропатія. Вторинний імунодефіцит. Правобічний пневмоторакс.

Історія Маші почалася ще в 2013 році, дівчину прооперували підозрюючи апендицит. За місяці дівчина знову опинилась на операційному столі, бо стан не поліпшувався. Згодом була ще одна, а далі 5 місяців лікування без точного діагнозу.

"Через деякий час Маша виписалася, навіть встигла вступити до медичного коледж. Але невідома хвороба просто робила перепочинок. Їй зробили три операції, дівчинка не ходила. Після операцій полегшень ніяких не було, а тільки навпаки. Вона самостійно подала заявки в різні клініки за кордоном. Їй потрібно адекватне лікування та діагностика, яку можуть надати в клініці Німеччини", – розповідають друзі дівчини.

Проте за послуги закордонних лікарів потрібно сплатити більше 7 тисяч євро, у родини за роки лікування Маші таких коштів вже немає. Тому вони сподіваються на небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4978 6124 5522

Одержувач: Іванчік Валентина Іванівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація