Врятуйте життя Вані

Врятуйте життя Вані

Врятуйте життя Вані

Дитині потрібна невідкладна допомога

Вперше історію хвороби Вані ми розповідали 2015 року, тоді хлопцю поставили діагноз: вторинний мієлоїдний лейкоз (рак крові). Тоді він проходив хіміотерапію і  була проведена трансплантація кісткового мозку в польському місті Бидгощ, бо як донори родичі не підійшли.

«Тоді, дякуючи Богу, і завдяки підтримці благодійників Ваня вчасно полетів на лікування і переміг. Три роки він жив нормальним життям, ходив разом із сестричкою до школи і лише інколи їздив на планові обстеження. Проте інколи рак буває дуже підступним. Аналізи на черговому контрольному візиті показали рецидив. Вані поставили діагноз: гостра мієлоїдна лейкемія. Хвороба повернулась і знову все потрібно пройти спочатку», - розповідає мама хлопця.

Знову потрібне лікування в столичній лікарні і повторна трансплантація кісткового мозку.

«Рахунок 108225 євро - трансплантація і ще 13500 євро за донора. Ми терміново збираємо кошти на лікування. Зібрали документи, щоб стати в чергу МОЗ на оплату. На розгляд справи і вчасну оплату – нема гарантії. У нас є дуже мало часу, всього два місяці і потрібна термінова трансплантація кісткового мозку. В борг клініка не лікує і не приймає без 100% оплати. Будь яка допомога – це шанс на життя дитині.  Один раз Ваня вже переміг і ми віримо у перемогу знову! Адже рецидив – це не вирок. Благаємо, не будьте байдужими до чужого горя», – просить мама хлопця.

Також Вані потрібні донори крові та тромбоцитів, група крові 2 позитивна. Для чоловіків 2(+)(-) та для жінок 2(+).

  Рахунок для допомоги: 4149 6293 1083 5905 Сініцина Тетяна Валерівна(мама)

Повʼязані теми:

Наступна публікація