Врятуйте життя маленькому Ігорю

Врятуйте життя маленькому Ігорю

У родині вже померли двоє малюків через таку хворобу.

Родині Сенейків із Львівської області потрібна термінова допомога – на межі життя їхня третя дитинка, двох вже родина втратила, вони не прожили і до рочку...

"У перших двох дітей Ігоря та Оксани було виявлено такий же діагноз як і у маленького Ігорчика, яких не вдалося врятувати. Батьки пройшли у Львові всі можливі клінічні дослідження, їх запевнили, що все добре і вони можуть народжувати третю дитину і вона буде здоровою! Та, на жаль, їхній коханий синочок зараз помирає від страшної хвороби, яку навіть не змогли діагностувати в Україні. Стан дитини критичний", - розповідають друзі родини.

Клінічний діагноз малюка: хронічна печінкова недостатність, метаболічна хвороба печінки. Йому потрібно провести термінову трансплантацію печінки.

"Найближча клініка, яка погодилась допомогти врятувати дитину у Польщі у м. Варшава, яка зробила обстеження та встановила діагноз і дала надію на те, що Ігорка можна врятувати, виставила свій рахунок на майже 70 000 євро", - розповідають друзі родини.

"Батьки просто в розпачі. Страшно навіть уявити, що таке втратити двох діток та дивитися як помирає довгоочікуваний і омріяний синочок. Допоможіть врятувати малюка!" - просять друзі.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7556 3122 6392 Бойко Мар'яна Віталіївна(сестра мами)

Призначення платижу: На лікування Сенейко Ігоря

АБО

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841

Призначення платежу - добровільне пожертвування для Cенейко Ігоря.

(Благодійний фонд перераховує зібрані кошти безпосередньо на рахунок клініки )

Повʼязані теми:

Наступна публікація