Жертовної допомоги потребує Богдан

Жертовної допомоги потребує Богдан

Дитині потрібна посилена реабілітація

Яременко Богдан народився під час складних пологів і це позначилося на його здоров'ї, і у рік малюку поставили діагноз ДЦП. Відтоді мама хлопчика робить все можливе, щоб надати дитині потрібне лікування.

"Після кожного пройденого курсу реабілітації у нас є прогрес. Ми активно повзаємо навкарачки, сидимо за W-типом, впевнено стоїмо біля опори, ходимо з підтримкою за тулуб. Богданчик дуже цікавий, тямущий хлопчик. На думку фахівців, на сьогоднішній день хлопчик дуже перспективний і має високий потенціал", - розповідає мама малюка.

Щоб не втратити результати і досягнути нових, малюку потрібно продовжувати реабілітацію, але у мами хлопчика вже закінчилися всі заощадження.

"Але, на жаль, фінансові можливості цього не дозволяють, тому що всі реабілітаційні центри та клініки платні, а лікування належить довге. Для мене це величезні гроші, непідйомна сума, мені просто нема звідки її взяти. Я звертаюся до людей, які здатні розуміти, співчувати і мають можливість допомагати нужденним. Якщо у вас є можливість нам допомогти, будь ласка, допоможіть", - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

номер карти Приватбанк: 4731 2191 0050 2404

ЯРЕМЕНКО ОЛЬГА КОСТЯНТИНІВНА

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відставка Богдана
Наступна публікація