Американський художник створив лякаюче реалістичні маски Трампа і Клінтон

Він хоче, щоб людям було весело лякати один одного.

Лендон Мейєр, художник з американського Денвера, створив напрочуд реалістичні маски ключових кандидатів у президенти США - Дональда Трампа, Гілларі Клінтон та Берні Сандерса.

Вони не лише реалістичні, від них віє якимось жахіттям.

Мейєр представив свої маски на фестивалі жахів Monsterpalooza, що відбулася у Каліфорнія минулого тижня. Він попросив свою дівчину та свого кращого друга надягти маски Берні Сандерса та Дональда Трампа, а сам "перетворився" у Гілларі Клінтон.

"Я намагався вибрати символи, людей, якими буде весело лякати людей. Я намагався підібрати актуальний матеріал, з політичної сфери, всі настільки поляризовані і сердиті. Так що я думав, що це було б цікаво зробити пасквіль на кожного з них", - розповів художник Buzzfeed.

Кожна частина маски виробництва Мейєра вимагає тижнів, а іноді і місяців роботи. Тому і вартість маски відповідна – 4500 доларів.

"Ця цифра зазвичай лякає більшість людей. Але для людей, які мають високий дохід і цінують гарне мистецтво, це нормально", - сказав він.

Нагадаємо, ТСН.uа вирішив поекспериментувати з масками в додатках MSQRD і Snapchat на прикладі відомих відео виступів українських політиків. Що з цього вийшло, дивіться у коуб-роликах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація