Австралійський фотограф вражає Instagram атмосферними фото бурхливих хвиль

Ідеальні хвилі почали викликати нудьгу у фотографа.

31-річний австралійський фотограф Дюк Шедболт робить вражаючі знімки прибоїв. Він викладає їх в Instagram, де має 103 тисячі підписників, а нещодавно відкрив виставку, яка називається Maelstrom ("Вихор").

Захопленість хвилями є вродженою частиною життя Шедболта, адже він ріс в оточенні пляжної культури на центральному узбережжі Нового Південного Уельсу в Австралії. Чоловік був серфінг-фотографом протягом п'яти років, але за цей час він став нудьгувати через фото ідеальних хвиль. Саме це і призвело його до концепції Maelstrom.

"Я подорожував по всьому світу в пошуках ідеальних хвиль. Але це ставало трохи одноманітно в деякому сенсі, тож я захотів піти проти цього і знайти божевільні, найбільш хаотичні хвилі, які я міг би тільки знайти", - каже фотограф.

Шедболт каже, що він у своїх роботах прагне захопити подвійність хвиль - творчих і водночас руйнівних, що, як він вважає, дуже схоже на людську природу.

Нагадаємо, у бразильському міста Сантос дідусі та бабусі регулярно займаються серфінгом. Вони тричі на тиждень відвідують школа серфінгу, заняття в якій для них безкоштовні. Мета цієї школи – показати, що вік – це лише цифра, а насправді людина може бути повноцінно жити навіть на пенсії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація