Блокування фур. Жителі Закарпаття перекривають дороги російським фурам

Також активісти оголошують про створення блокпостів.

У четвер, 11 лютого, активісти на в'їзді в Закарпаття зупиняють російські фури і змушують водіїв розвертатися.

Ініціаторами блокади акції виступили місцеві патріотичні організації - ГО "Побратими України", "Карпатська січ", "Айдар" (волонтери), Спілка УБД в АТО (Ужгород).

Також активісти оголошують про "створення блокпостів на в'їздах в Закарпатську область для протидії і недопущення в Україну торговельного транспорту російського окупанта".

Нагадаємо, що днями Польща заявила про заборону в'їзду в свою державу російським фурам, відтак вони рушили через Словаччину та Угорщину, і перетинають кордон на Закарпатті.

Зазначимо, що потім і Туреччина заборонили російським вантажоперевізникам в'їзд на свою територію, відмовившись схвалити дозволи на 2016 рік. Вантажоперевезення по території Туреччини російським автотранспортом зупинилися через те, що 31 січня 2016 року закінчився термін дії турецьких дозволів, виданих у 2015 році.

В ніч з 31 січня на 1 лютого припинився рух вантажівок на прикордонних пунктах між Польщею і Калінінградською областю. 1 лютого закінчився термін дії дозволів на вантажоперевезення, якими щорічно обмінюються Росія і Польща.

Повʼязані теми:

Наступна публікація