Кохання існує: герой АТО зворушливо освідчився своїй дівчині на відкритті "Переможців"

Віктор Кардаш шокував кохану несподіваною пропозицією руки та серця.

Відкриття фотовиставки "Переможці" у рамках однойменного проекту ТСН та журналу VIVA, куратором якого стала Соломія Вітвіцька, стало доказом того, що справжнє кохання існує.

Учасник проекту, герой АТО Віктор Кардаш під час заходу надзвичайно зворушливо освідчився коханій Ользі. Наречений дуже хвилювався перед відповідальною миттю та тренувався, на яке коліно ставати.

Молоді люди познайомилися у шпиталі у листопаді минулого року, а передувала цьому "іноземна" переписка: Оля прокоментувала італійською світлину Віктора в соцмережі.

Хлопець переклав, і  саме із фрази "гарненький бамбіні" розпочалося спілкування пари, яке призвело до надзвичайно романтичної пропозиції руки та серця.

Майбутня наречена зовсім не очікувала такої події та не змогла стримати сліз щастя, коли коханий став на коліно та промовив: "Ти вийдеш за мене?" Радісна дівчина, звичайно ж, відповіла згодою.

Після несподіваного освідчення майбутніх молодят буквально "засипали" подарунками: українська дизайнерка Лілія Братусб презентувала Олі весільну сукню, салон Ольги Дикої – сертифікат на макіяж та зачіску, а продюсер UFW Володимир Нечипорук подбав про весільну подорож пари, вручивши їм круїзну подорож із візитом Лондона. Поїздка до туманного Альбіону була заповітною мрією новоспечених наречених.

Нагадаємо, ТСН презентувала цикл сюжетів проекту "Переможці".

Повʼязані теми:

Наступна публікація