Концерт YUNA 2016: O.Torvald розтрощив гітару, Камалія "вийшла" з піни морської, Огнєвіч - у відвертому боді

На премії артисти вражали ефектними номерами.

У Києві відбулася п'ята, ювілейна музична премія YUNA 2016.

Хто став тріумфатором цьогоріч, а також якими вбраннями дивували зірки на червоній доріжці ми вже дізналися, пропонуємо розгледіти найяскравіші моменти на концерті.

Минулого вечора палац "Україна" перетворився на платформу ефектних та, навіть, несподіваних виступів. Відкривати ювілейну церемонію випала честь ветеранам українського року, гурту Green Grey у дуеті з мультиартистом MONATIK. Своїм виступом артисти "розкачали залу".

Green Grey та MONATIK / Фото: vklybe.tv

Оригінальний дует музикантів виконав композицію, що вже стала культовою "Под дождем". Зауважимо, що цьогоріч пісні виконується 20 років.

Яскрава Джамала на YUNA 2016 представила свою нову композицію Hate Love. Окрім того відбулася прем'єра пісні від Олександра Пономарьова, записана у дуеті з Марією Яремчук "Недозволена".

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов / Фото: vklybe.tv

До речі, цьогоріч Камалія вперше вручала нагороду разом із своїм чоловіком, засновником премії YUNA Мохаммадом Захуром. Перш ніж оголосити переможця у категорії "Подія року" Камалія згадала, як минулоріч оконфузилася, назвавши невірно переможця номінації "Відкриття року".

Зауважимо, що "Подією року" був названий "Скрябін. Концерт пам'яті". Аби вшанувати Кузьму, вся зала піднялася і стоячи аплодувала загиблому музиканту.

Потім на сцену вийшов запальний Іван Дорн, який під свій хіт "Номер 23" змусив глядачів несамовито танцювати.

Іван Дорн / Фото: vklybe.tv

Найбільше виступу Дорна був радий Потап, який весь вечір майже не сидів на місці. Чи не на кожен виступ продюсер та репер реагував активно, підривався з сидіння і підтанцьовував та аплодував.

Потап / Фото: vklybe.tv

По-справжньому богемним був номер у співачки Камалії. Артистка наче німфа з піни морської з'явилася на сцені у мушлі, де заграла на скрипці. А тим часом виступ зірки доповнили 20 танцівників, 6 бек-вокалістів, блискітки та дим.

Камалія / Фото: vklybe.tv

Довести, що в Україні є справжній рок, взявся соліст гурту O.Torvald Женя Галич. Виконавши свій трек, Галич, схоже, так увійшов в кураж, що просто об сцену розтрощив гітару.

O.Torvald виправдав свій псевдонім, розбивши гітару / Фото: vklybe.tv

Закрила цьогорічну YUNA 2016 тендітна Злата Огнєвіч. І якщо, зазвичай, Злата постає перед глядачами у ніжних та стриманих образах, то цього разу зірка дала волю фантазії та з'явилася на сцені у доволі пікантному блискучому боді з відвертим декольте.

Злата Огнєвіч / Фото: vklybe.tv

Зухвалий образ артистка доповнила босоніжками на височенній платформі. Такого від Огнєвіч ніхто не очікував, і тим більше у схожому іміджі вже точно не бачив.

Повʼязані теми:

Наступна публікація