Люди вшановують пам'ять загиблих у Boеing 737-800: квіти з'явилися біля посольства РФ у Києві

До аеропорту у Ростові-на-Дону небайдужі у сльозах несуть іграшки.

У неділю, 20 березня, небайдужі люди та родичі загиблих у катастрофі Boеing 737-800, продовжують вшановувати пам'ять жертв аварії.

До аеропорту у Ростові-на-Дону зносять квіти та десятки іграшок, оскільки на борту літака були маленькі діти.

Слід зауважити, що біля посольства Росії в Україні теж з'явилися квіти та написи зі словами співчуття.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 19 березня, у російському місті Ростов-на-Дону розбився пасажирський Boeing 737-800, на борту якого було 62 людини - 55 пасажирів, у тому числі чотири дитини, а також сім членів екіпажу. Всі вони загинули. Серед пасажирів смертельного Воеіng було вісім українців (в тому числі 5-річна дитина).

За попередніми версіями ймовірною причиною катастрофи називали і погані метеоумови. При цьому, в російському Мінтрансі, крім погодних умов, можливими причинами падіння літака називають помилку пілотів.

Тим часом, в Ростов вже прибуло близько 600 осіб – родичів загиблих в авіакатастрофі.

Джерела в оперативному штабі з ліквідації наслідків аварії заявляють, що родичам загиблих буде виплачено компенсацію. Зараз вирішується питання про її розмір.

Слід зауважити, що родичі вісьмох загиблих в авіакатастрофі в Ростові українців зв'язалися з консульством нашої країни в цьому місті. Всі вони живуть на Донбасі чи є уродженцями Луганщини і Донеччини.

В літаку були в основному молоді люди у віці до 35 років. Найстаршій загиблої українці було 68. Станом на ранок 20 березня пошуково-рятувальна операція в районі аварії пасажирського "Боїнга" авіакомпанії FlyDubai завершена. Проте аеропорт все ще закритий.

20 березня експерти виявили, що "чорні скриньки" з Boеing 737-800 сильно пошкоджені.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація