Міноборони опублікувало фото навчань українських десантників під керівництвом інструкторів НАТО

На цих фото військові виконують тактичне тренувальне завдання.

Міністерство оборони України опублікувало фото тренувань десантників однієї з бригад під керівництвом військових інструкторів з Канади, США та Литви.

Навчання проходять у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки в рамках курсу "Об'єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна", і кожне заняття у полі відпрацьовується в умовах максимально наближених до бойових.

На цих фото військові виконують тактичне тренувальне завдання: допомагати виконувати завдання піхоті та артилерії.

"Наша задача на перший погляд проста: наносити раптові точкові удари по обороні противника, пригнічувати вогнем його активність на малих ділянках оборони, ривками просуватися в глибину і корегувати артилерійський вогонь, який дозволятиме піхоті закріплюватись на нових позиціях. Ми — таке собі "вістря клинка", або чарівний "ключик", який відмикає укріплення противника", - розповідає командир відділення військовослужбовець за контрактом Віталій.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві оборони України показали фото навчань курсантів Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Навчання відбувалися на базі бригади тактичної авіації на військовому аеродромі Кульбакіно, що у Миколаєві. Молоді пілоти приступили до польотів на бойових літаках Су-25 та Міг-29 після того, як вони якісно виконали програму практичного навчання, тренажну та наземну підготовку.

ЗСУ статистика

Повʼязані теми:

Наступна публікація