Mozgi у білому та зваблива Мішель Андраде зняли кліп на запальну пісню

Знімання відео відбувалися у MOZGI Bar&Shop.

Продюсерський центр Потапа та Ірини Горової MOZGI Entertainment працює над дебютним відео нової підопічної – Мішель Андраде – спільно із популярним гуртом Mozgi.

Юна латиноамериканка стала новим імям продюсерського центру зовсім нещодавно, втім вже встигла завоювати прихильність усієї зіркової команди.

Так, тренер проекту "Голос.Діти-3" Потап називає молоду співачку дуже талановитою та неординарною. Продюсер поділився історією знайомства із артисткою під час знімань відео на пісню Amor.

"Нас із Мішель Андраде познайомив Вадим Лисиця, котрий знайшов її на просторах Інтернету. Я подивився на неї і просто закохався. Вона – неймовірно цікава дівчина, дуже гарна. Вона – наша, але з латиноамериканським акцентом, ось такого поєднання я ще не бачив. Вона класно співає, вона класно танцює. Вона – сама любов. Спочатку не вірилося, що бувають такі хороші люди, як Мішель, я весь час думав, що вона вдає роль. Але вона чарівна дівчинка, їй неможливо не допомагати", - коментує Потап появу нової творчої одиниці у своєму продюсерському центрі.

У своєму дебютному кліпі Мішель постає у компанії-"тусовці", де хлопці та дівчата танцюють та відриваються.

Юна артистка продемонструвала пластичні танці перед об'єктивом камер, а доповнив її образ яскравий макіяж та стильне вбрання, яке вдало підкреслило фігуру дівчини.

До слова, креативна команда на чолі із режисером Леонідом Колосовським розробили спеціальний знак "безкінечного кохання", який Ірина Горова та Потап не проти і "набити" собі у вигляді татуювань.

Повʼязані теми:

Наступна публікація