На березі озера Світязь на Волині знайшли шість будинків комуністів Симоненка і Калетника

Біля дерев'яних хат збудований вертолітний майданчик.

На мальовничому березі озера Світязь в урочищі Гряда на Волині місцеві активісти "Правого сектору" знайшли маєток, на якому розташовані шість дерев'яних будинків. Поруч – вертолітний майданчик. Активісти стверджують, що майно записане на підставних осіб, тоді як справжні власники – комуністи Петро Симоненко та Ігор Калетник.

Підставними власниками цих будинків є мешканка Одеської області Марія Г., мешканець Донецька Володимир А., мешканець міста Маріуполь на Донеччині Володимир З., мешканка міста Херсон Олена Г. та одне зі столичних приватних товариств, пише "Четверта влада".

Опікувався цими будинками один із депутатів обласної ради Волині.

Місцевий "Правий сектор" вимагає націоналізувати ці шість будинків та переформатувати їх у пансіонат реабілітації для постраждалих та членів їхніх сімей під час Майдану та бойових дій на Сході.

Уже завтра, 13 червня, активісти збираються організувати екскурсію до маєтків.

Нагадаємо, у своїй декларації Симоненко вказав, що торік він жив майже лише на зарплату депутата, у нього немає жодного авто, але є земельна ділянка та три квартири, записані на нього та членів його родини.

У часи Майдану, в лютому, стало відомо, що лідер Компартії виїхав із родиною зі свого маєтку під Києвом. Останні два роки він мешкав у 3-поверховому будинку, що розташований за 40 кілометрів від столиці, у лісі. Цей маєток оцінюють у 10 млн доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація