На свято "Борщ-Фест" приготували 5 тисяч літрів борщу

Гостей свята борщу під Києвом пригощали борщом з чорним хлібом, салом і часником.

У селі Чубинське під Києвом в рамках ярмарку "Золота осінь" провели фестиваль "Борщ-Фест". На фестивалі було встановлено вітчизняний і світовий рекорд - у спеціальній каструлі-цистерні кухарі приготували 5 тисяч літрів борщу.

Фестиваль "Борщ-Фест" відвідали 10 тисяч гостей, яких безкоштовно пригощали борщем, чорним хлібом, салом і часником. Готувати борщ почали ще о 5 ранку, варили його за традиційним українським рецептом з 24 складових. Щоб приготувати 5 тисяч літрів борщу кухарі використали 22 кг солі, 250 кг буряка, 250 кг капусти, 380 кг картоплі, 160 кг квасолі, 90 кг моркви, 80 цибулі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація