"НЕАНГЕЛИ" у вишуканих вбраннях з декольте відіграли аншлаговий концерт у Палаці Спорту

На виступі гурту зібралися десять тисяч глядачів.

Своє десятиріччя ефектні "НЕАНГЕЛИ" відсвяткували гучним ювілейним туром "СЕРДЦЕ", кульмінацією якого став масштабний концерт у столиці: вчора в київському Палаці Спорту був аншлаг.

"Я нічого не могла з собою зробити, я плакала разом зі Славою" - написала глядачка концерту на своїй сторінці в соцмережі. І правда, в деяких моментах фільмів, які транслювалися на екранах відвертість і емоційність Вікторії і Слави просто зашкалювала.

Продюсер колективу Юрій Нікітін коментує роботу підопічних.

"Вчора ми всі стали свідками знакової події в історії групи "НЕАНГЕЛИ". Результат нашої десятирічної роботи зібрав 10.000 глядачів на головній критій арені країни. І важлива навіть не кількість людей, а те, як зал взаємодіяв з артистами. Я давно не бачив нічого подібного: у деяких моментах мені здавалося, що аудиторія заглушає 250 кіловат звуку. Це — реальний показник успіху групи та любові глядача до її творчості.

Вчора я ще раз переконався: Все на благо! Це той випадок, коли ми дійсно раді, що не поїхали на Євробачення в Стокгольм і нам не довелося переносити концерт в черговий раз. Важливо, коли за спиною артиста коштує така сила і любов глядачів.

"Зараз увага всіх прикута до "Євробачення". І я, ледь зійшовши зі сцени, запитала: "Як Джамала виступила?" Як же круто, що все трапилося саме так і на "Євробачення" поїхали не ми. Вчора у нас був грандіозний концерт у київському Палаці Спорту і повний зал людей, закоханих в нашу творчість. Кілька днів перед концертом я думала про те, як же все в цьому світі невипадково! Я вболіваю за Україну і бажаю всім нам перемоги!" - сказала Слава Камінська.

Незабаром "НЕАНГЕЛИ" продовжать тур "СЕРДЦЕ" в Україні та Білорусі.

Нагадаємо, "НЕАНГЕЛИ" розповіли про своїх чоловіків і сюрпризи на майбутніх концертах.

Наступна публікація