Новий рекорд Гіннесса: за 62 роки індус відростив майже 2-метрові нігті

Чоловік збирається позбавитися свого рекорду.

78-річний житель Індії Шрідхар Чіллал останні 62 роки не зрізає нігті на лівій руці. Кожен ніготь досяг у довжину майже по два метри. Загальна довжина усіх п'яти нігтів – 9 метрів і 9 сантиметрів. Завдяки цьому чоловік потрапив до Книги рекордів Гіннесса, що нині готується на 2016 рік.

Рекордсмен нарікає, що його нігті дуже крихкі й мішають йому спати. Про це пише Guinness World Records.

"Я не можу дуже рухатися, тому приблизно кожні півгодини я прокидаюся і перекладаю руку на іншу сторону ліжка", – говорить Шрідхар Чіллал.

Водночас чоловік радіє, що його скрізь пропускають без черги.

Шрідхар Чіллал почав ростити нігті на лівій руці, коли ще був школярем. Незважаючи на те, що таке дивацтво заважало Шрідхарові знайти роботу і любов, він уперто продовжував відрощувати нігті. І ось, через 62 роки, індуса нарешті офіційно визнали володарем найдовших нігтів на одній руці. Про це пише Ivona.

Почалося все з того, що його друг зламав довгий ніготь вчителя і той побив юнаків, сказавши, що вони ніколи не зрозуміють, як це. Шрідхар вирішив прийняти цей виклик і став відрощувати нігті. Однак ростив він їх тільки на одній руці, щоб мати можливість виконувати домашню роботу і займатися улюбленим хобі – фотографією.

Після фіксації рекорду, індус планує обрізати нігті й передати їх на зберігання в музей. Тільки дату, коли це станеться, він поки тримає в секреті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація