Обама та Меркель поринули у віртуальний світ на виставці в Ганновері

Захід триватиме з 25 до 29 квітня.

В Німеччині почалася найбільша у світі промислова виставка Hannover Messe 2016, на якій президент США Барак Обама та канцлер Німеччини Ангела Меркель випробували на собі нові окуляри віртуальної реальності.

Виставка відображає тенденції світової економіки, підкреслюючи значущість таких важливих сучасних напрямів, як IT та промислова автоматизація, енергозбереження та екологічна відповідальність, приводні системи та засоби контролю, промислові послуги та технології, дослідження та інновації.

В 2016 році в Ганновер з'їдуться лідери виробництва, фахівці, розробники, дослідники та науковці, щоб ознайомитись з передовими досягненнями та налагодити важливі ділові контакти.

Продовжуючи тему взаємодії галузей з допомогою цифрових технологій, Hannover Messe 2016 ставить за мету ознайомити з новітніми розробками концепції "Промисловість 4.0".

Країною-партнером Hannover Messe в цьому році стали США. Держава продемонструє свої досягнення, приверне міжнародних інвесторів і експертів.

Зазвичай на виставці представлені близько 6 тисяч експонентів і присутні близько 200 000 відвідувачів. Захід триватиме з 25 до 29 квітня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація