Шалені нью-йоркці "пірнають" у замети та стоять на голові просто посеред засніженого Таймс-сквер

Містяни жваво фотографуються на фоні зимових пейзажів.

На Східне Узбережжя США прийшов один з найбільших снігових штормів за всю історію, йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

У Нью-Йорку з вечора закрили мости і ввели так звану заборону на подорожі, а мешканців міста попросили не користуватися приватним транспортом, щоб рятувальникам потім не довелося викопувати їй з кучугурів. Штраф за порушення - 300 доларів.

А от нью-йоркські таксі під час завірюх таки їздитимуть, однак за ризик та комфорт доведеться платити втричі більше, ніж зазвичай. Утім, всі три аеропорти Нью-Йорка працюють, щоправда, вже скасовано понад дві тисячі рейсів. Першими їх перенесли американські авіакомпанії, а от російські вперто наполягають - рейси відбудуться за будь-якої погоди.

На східне узбережжя США прийшла стихія

На східне узбережжя США прийшла стихія

У місті великого яблука мете вже другу добу. Зачинені міські парки та школи, з вечора зачинили в'їзд всього транспорту, окрім служб невідкладного реагування, до кількох районів міста, зокрема, Лонг-Айленда. І недарма - в Нью-Йорку, за прогнозами синоптиків, цими днями випаде від 45 до 76 сантиметрів опадів.

Тож, містяни, захоплені зимовими пейзажами, виходять на вулиці, щоб пофотографуватися на фоні сніжних заметів, а дехто навіть "пірнають" у снігові замети просто на дорозі посеред Таймс-сквер задля вражаючих селфі.  

Раніше повідомлялося, що в Нью-Йорку люди в очікуванні потужного снігопаду спустошили всі магазини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація