Перші 16 ветеранів Другої світової війни отримали нові президентські медалі

Незабаром почесними нагородами "70 років Перемоги над нацизмом" будуть відзначені ветерани по всій Україні.

Сьогодні в Адміністрації президента перші 16 ветеранів Другої світової війни отримали нові відзнаки президента України – ювілейні медалі "70 років Перемоги над нацизмом". Незабаром такі нагороди отримають ветерани по всій Україні.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

Вітаючи ветеранів, глава держави Петро Порошенко подякував кожному та наголосив, що для нього велика честь зустрітися з українськими ветеранами, які звільнили Європу від нацизму.

"Завжди український народ схиляв голову перед пам'яттю загиблих, і завжди найвищим пріоритетом є шанування ветеранів. Дуже дякую вам за ваш подвиг", – сказав Порошенко.

Президент запевнив ветеранів, що прапор Перемоги, який вони гордо несли 70 років, зараз у надійних руках українських солдатів та офіцерів.

"Незважаючи на те, що минуло 70 років, відкритість ваших сердець, ваші посмішки, здатність міцно тиснути руку є прикладом для молодого покоління. Друзі мої, будьте здорові. Зі святом вас!", – привітав глава держави.

Від імені присутніх ветеранів Емілія Іванченко подякувала президенту за увагу та наголосила: "Ми прожили довге і важке життя. Єдине, про що ми вас просимо – тримайте державну владу, як потрібно для народу, виховуйте підростаюче покоління і знайте – солдат завжди буде".

Нагадаємо, День Перемоги в Києві сьогодні відбувається з неймовірними заходами безпеки, по-домашньому та з маршем духових оркестрів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація