Prince у фотографіях: епатажні образи, чудернацькі гітари, запальні дуети

В Instagram у Prince 230 тисяч підписників.

Prince з самого початку своєї кар'єри відрізнявся не тільки нестандартною музикою, але і нестандартними сценічними образами. Тому шанувальникам його творчості подобалося не тільки слухати його музику, але і дивитися на нього. В Instagram у Prince 230 тисяч підписників.

В фотогалереї - один з найбільш пам'ятних його виступів - концерт в проміжку між таймами вирішального матчу Супер Боул XLI в 2007 році, який став найбільш рейтинговоюмузичною виставою в новітній історії американського телебачення. А також дует з Бейонсе в 2004 році, яка виконувала пісні Prince.

Нагадаємо, тіло легенди 90-х років минулого століття співака Принца знайшли у його студії звукозапису Paisley Park в Мінессоті. Артисту було 57 років. 15-го квітня зірці надали медичну допомогу. Йому стало погано на борту приватного літака, тоє було прийнято рішення про аварійну посадку у Іллінойсі. До цього співак скасував два концерти через стан здоров'я. Медики стверджували, що Принц Роджер Нельсон останні два тижні хворів на грип. Причини трагедії наразі з'ясовує слідство та медики.

Повʼязані теми:

Наступна публікація