Різдвяна казка. Європа засяяла святковими вогнями, а в США відкрили школу Санта-Клаусів

У багатьох містах світу розпочалися різдвяні ярмарки.

Світ готується до Різдва та Нового року – у європейських містах причепурили вулиці святковою ілюмінацією, а в США відкрили школу Санта-Клаусів. Починають працювати різдвяні ярмарки.

До столиці Франції Парижа вже прийшов різдвяний сезон, ідеться в сюжеті програми ТСН.Ранок. На оспіваних Єлісейських полях запалили святкові вогні. Тисячі ліхтариків осяяли знаменитий проспект, а величезне оглядове колесо тепер світиться кольорами французького прапора. У Парижі сподіваються, що різдвяна ілюмінація на вулицях і романтична атмосфера свята приваблять туристів, чия кількість у місті зменшилася після минулорічних терористичних атак.

У столиці Данії Копенгагені – також різдвяна казка. Там відкрили святковий парк розваг. У знаменитому Тіволі вже навіть яскравими вогнями засвітили одну величезну ялинку й майже тисячу невеличких. Довжина усіх гірлянд, якщо їх скласти разом, сягатиме трьох з половиною кілометрів. Усіх гостей у Тіволі частують традиційними місцевими пончиками. Парк має майже 200-річну історію. Він є одним із найвеличезніших у Європі. Щороку його відвідує близько 5 мільйонів людей. Різдвяні вогні тут сяятимуть лише до Новорічної ночі.

До Парижа прийшов різдвяний сезон

До Парижа прийшов різдвяний сезон

У столиці Данії відкрили святковий парк розваг

У столиці Данії відкрили святковий парк розваг

На Різдво у США підвищиться рівень терористичної загрози

На Різдво у США підвищиться рівень терористичної загрози

Повʼязані теми:

Наступна публікація