У Києві чоловіки гірко плакали, прощаючись із загиблими "айдарівцями"

Провести в останню путь захисників України прийшли посол Грузії та колишній президент Михаїл Саакашвілі.

У Києві на Майдані попрощалися з бійцями добровольчого батальйону "Айдар", які загинули під містечком Щастя на Луганщині. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Сергій Оврашко та Олександр Григорішвілі служили розвідниками. Вони загинули вночі, потрапивши під обстріл під час завдання.

39-річний Сергій Оврашко з Хмельниччини за фахом будівельник. Із перших днів був учасником Євромайдану, а як почалася війна на Сході – пішов добровольцем. У батальйоні "Айдар" його знали під позивним "Динаміт". У Сергія залишилася дружина і двоє дітей.

Айдарівця Олександра Григорішвілі поховають на Батьківщині - у Грузії. Попрощатися зі своїм земляком у центр Києва сьогодні приходили посол Грузії та колишній президент Михаїл Саакашвілі.

"Ми маємо дати гідну відсіч і повернути Донбас, повернути Крим. Треба зробити так, щоб кожна смерть наших побратимів не лишилась просто так, ми не віддамо жодного клаптика нашої країни, ми все повернемо, за все віддячимо", - сказав керівник "Айдару".

"Ми, грузини й українці, свободолюбові нації і нема сили, здатної відняти у нас свободу, і я впевнений, що обов'язково добро переможе зло", - сказав посол Грузії Михаїл Уклеба.

Нагадаємо, за день до смерті Олександр Григорішвілі написав заяву щодо отримання українського громадянства.

З бійцями батальйону «Айдар» прощались на столичному Майдані Незалежності

З бійцями батальйону «Айдар»  прощались на столичному Майдані Незалежності

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація