Вуличний художник Бенксі присвятив нову роботу британській школі

З графіті художник залишив листа, в якому подякував за те, що назвали будівлю на його честь.

Відомий вуличний художник Бенксі знову залишив свій слід. Цього разу на стіні школи у британському містечку Брістоль.

Таким чином, він віддячив за те, що школа назвала одну зі своїх будівель на його честь, повідомляє Reuters.

Нову роботу побачили вчителі школи, коли вийшли на роботу після тижневих канікул.

"Ми думаємо, що картина була закінчена сьогодні вночі, але не зовсім впевнені. Вона з'явилася після того, як ми провели конкурс на нові назви наших будинків, і вирішили назвати їх на честь легендарних жителів Брістоля. Ми повинні були включити і Бенксі. Ми вирішили, що буде правильно повідомити про це його піар-службу", - розповів директор школи Джефф Мейсон, повідомляє РИА Новости.

Мейсон також розповів, що отримав листа з подякою від самого художника.

"Дорога школо Bridge Farm, спасибі вам за лист і за те, що назвали будівлю на мою честь. Будь ласка, ось вам картина, і якщо вона вам не подобається, ви можете її домалювати. Я впевнений, що вчителі не будуть проти. Пам'ятайте, що завжди легше отримати прощення, ніж дозвіл. З любов'ю, Бенксі", - йшлося у листі.

На картині вуличного художника зображена дитина, що грає в традиційну гру – палицю та обруч (той, хто грає, штовхає палицею обруч так, щоб він залишався у вертикальному положенні максимально тривалий час), тільки обруч замінений художником на охоплену полум'ям шину.

Людина, квітка і будиночок позаду намальовані по-дитячому, тоді як охоплена полум'ям шина зображена цілком реалістично. Робота підписана Бенксі, що нетипово для художника, який зрідка підписує свої твори.

Нагадаємо, у Великобританії вчені з коледжу Королеви Марії Лондонського університету встановили особу відомого художника Бенксі. Ним виявився випускник публічної школи в Брістолі Робін Каннінгем.

Повідомляється, що для визначення особи Бенксі вчені використовували географічне профілювання, що дозволяє обчислити особу людини за місцями, які вона найчастіше відвідує. Було проаналізовано близько 140 місць на вулицях Лондона та Брістоля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація