Як обирали "Міс Україна 2016": розкішні дівчата в купальниках і підступні запитання журі

Переможниця конкурсу Олександра Кучеренко не змогла відповісти на питання, хто є прем'єр-міністром України.

За корону "Міс Україна 2016" напередодні змагалися 25 найкрасивіших дівчат з усієї країни.

Переможницею конкурсу стала 18-річна учасниця під номером 13 Олександра Кучеренко з Дніпра. Дівчина у 2015 році закінчила школу з золотою медаллю, а зараз навчається в КНУ ім. Т. Шевченка. Олександра вільно говорить англійською, захоплюється верховою їздою і лижним спортом. Тепер дівчині доведеться представляти Україну на конкурсі краси "Міс Світу 2016 року" в США, пише "Сегодня".

Першою віце-міс стала Дарина Буянова з Києва, а другою віце-міс - Валерія Шацька з Донецька. Їм належить виступити на конкурсах "Міс Інтернешнл 2016", який проходить під егідою UNICEF в жовтні в Японії, та "Міс Земля 2016" під егідою ООН у Філіппінах.

За корону цього року боролися 25 найкрасивіших українок віком від 17 до 24 років, відібраних з більш ніж 15 тисяч претенденток зі всієї країни.

До складу журі цього року увійшли громадський діяч і "Міс Україна 1995" Влада Литовченко, дизайнер Андре Тан, дизайнер Юлія Айсіна, телеведучий Дмитро Комаров, ресторатор Микола Тищенко, актор Володимир Горянський, модель Аліна Байкова, олімпійський чемпіон Олег Верняєв та інші.

Дівчата дефілювали у яскравих сукнях в підлогу від Enna Levoni, купальниках-бандо і чорних вечірніх вбраннях від Юлії Айсіної.

Під час дефіле в чорних убраннях учасниці змогли відчути, як це бути "ангелами" Victoria's Secret - красуні приміряли великі чорні крила.

Етап "питання - відповідь" виявився найскладнішим для шести фіналісток. Під час "інтелектуального випробування", коли членам журі представився шанс задати питання конкурсанткам, майбутня "Міс Україна" сильно здивувала глядачів. Дизайнер Андре Тан попросив Олександру озвучити ім'я прем'єр-міністра України. Але дівчина не відповіла. Пізніше вона пояснила своє мовчання тим, що дуже розхвилювалася.

Іншим учасницям довелося відповідати на питання складніше. Приміром, ресторатор Микола Тищенко поцікавився у однієї з дівчат, чому сучасні чоловіки не поспішають вступати до шлюбу, а актору Володимиру Горянському стало цікаво, де у жінки знаходиться душа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація