З'явилися перші фото зсередини російської військової бази в Сирії

Російські журналісти оприлюднили фото їдальні авіабази в Латакії.

Російські журналісти опублікували перші фото з російської авіабази в Латакії, де базуються літаки Військово-повітряних сил РФ, які здійснюють авіаудари по Сирії.

Російське англомовне інформаційне агентство Sputnik у Twitter опублікувало фото обідньої години військовослужбовців РФ. Журналіст Russia Today Мурад Газдієв опублікував фото їдальні, коли там військових не було.

"Навіть їжа та інгредієнти поставляються з Росії. БАГАТО споруд", - підписав він фото.

Нагадаємо, 30 вересня Рада Федерації на прохання президента РФ Володимира Путіна дозволила використовувати російські війська в інших країнах. Про військову допомогу у російського керівництва просив президент Сирії Башар Асад.

У цей же день російські військово-повітряні сили завдали перший удар в СиріїУдар був здійснений неподалік від сирійського міста Хомс.

ЗМІ з посиланням на місцевого жителя повідомляли, що два літаки, які пролетіли над сирійським містом Хомс, випустили вісім ракет по житлових кварталах міста. За інформацією медіа, Хомс не контролюється терористами з "Ісламської держави". Тут живуть мирні жителі і FSA (Free Syrian Army, озброєна сирійська опозиція), що воює з урядовими військами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація