Жовто-синя сцена та кільця, які сяють. Reuters показало, де проходитиме "Євробачення-2017"

Гройсман також поспілкувався із організаторами конкурсу та відвідав МВЦ.

Сьогодні, 28  квітня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман напередодні початку пісенного конкурсу "Євробачення-2017" ознайомився зі станом підготовки до його проведення, відвідавши Міжнародний виставковий центр у Києві. Reuters оприлюднило приголомшливі фото сцени та глядацької зали.

За інформацією прес-служби Кабміну, Гройсман був разом з віце-прем'єр-міністром В'ячеславом Кириленком, міністром культури Євгеном Нищуком, урядовою уповноваженою з питань права людей з інвалідністю Раїсою Панасюк та переможницею "Євробачення-2004", співачкою Русланою.

Глава уряду оглянув прес-центр, зони делегацій, зони відпочинку, гримерки, сцену та глядацьку залу, медичний центр, центр нагляду з питань безпеки, а також ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням проведення конкурсу.

Журналістам влаштували екскурсію центром, де відбудеться "Євробачення"

Журналістам влаштували екскурсію центром, де відбудеться "Євробачення"

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що Україна готова до проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017".  Гройсман підкреслив, що наразі питання отримання прибутку від проведення конкурсу перед Україною не стоїть. Стосовно ремонту станції метро "Лівобережна", який досі триває, прем'єр підкреслив, що "завершення всіх ремонтних робіт є справою честі для Києва".

Відкриття фан-зони "Євробачення-2017" на Софійській площі планується на 30-те квітня, сцена конкурсу вже готова. Мер Києва Віталій Кличко вже перевірив готовність міста до проведення музичної першості. Київ буде готовим до "Євробачення" – уже до кінця цього тижня. Тих, хто не впорається – звільнять, заявив столичний голова. 

Супервайзер "Євробачення" в Україні підкреслив, що творча команда випереджає заплановану підготовку на півдня. 

У Києві відкрилася фотовиставка про історію "Євробачення"

У Києві відкрилася фотовиставка про історію "Євробачення"

Повʼязані теми:

Наступна публікація