"1+1" покаже мелодраму "Гроза над Тихоріччям"

Прем'єра фільму запланована на 2016-й рік.

"1+1 Продакшн" на замовлення каналу "1+1" працює над новою 4-серійною мелодрамою "Гроза над Тихоріччям".

Режисером-постановником виступив Бата Недич, а оператором-постановником – Валентин Мельниченко.

За сюжетом, науковому співробітнику одного з НДІ Павлу Соколову, який нещодавно позбувся роботи, випадає можливість непогано заробити – за дорученням приятеля-бізнесмена він вирушає в сільську глибинку, де повинен переконати Марію Лошкареву продати її молочну ферму під бізнес-проект міських ділків. Павло, сам того не помічаючи, закохується в Марію. Тепер йому належить зробити нелегкий вибір: не виконати доручення друга або піти проти сумління.

Роль Марії виконає молода актриса Людмила Загорська, а Павла – Андрій Самінін. У мелодрамі також зіграють Олексій Череватенко, Дар'я Трегубова, Андрій Мостренко, Алла Мартинюк і Єлизавета Зайцева.

"1+1 Продакшн на сьогодні – один із лідерів ринку виробників телесеріалів, і в нашій спільній роботі мелодрами – напрямок настільки ж важливий, наскільки і улюблений. У лінійці нових чотирьохсерійних проектів кожен проект – це привід зробити цікаве глядацьке телевізійне кіно, повне емоційних подій і улюблених українських артистів", - говорить головний продюсер серіалів та фільмів каналу "1+1" Олена Васильєва.

Прем'єра 4-серійного фільму "Гроза над Тихоріччям" в ефірі каналу "1+1" запланована на 2016 р.

Нагадаємо, прем'єра першої 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій" виробництва "1+1 Продакшн" пройшла з великим успіхом і продемонструвала високі показники телеперегляду. За аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг продукту склав 5,7%, частка – 19,8%, а загальна аудиторія (4+, Україна) перевищила 8 млн глядачів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація