"1+1" покаже мелодраму "Випадкових зустрічей не буває" із саундтреком від зірки "Голосу країни"

"1+1" покаже мелодраму "Випадкових зустрічей не буває" із саундтреком від зірки "Голосу країни"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Виробництвом стрічки займався "1+1 Продакшн".

На каналі "1+1" 18 вересня о 21:00  відбудеться прем'єра мелодрами "Випадкових зустрічей не буває". Це - чотирисерійний телесеріал виробництва "1+1 Продакшн".

Головна героїня Олена - молода, красива успішна бізнес-вумен. Багато років тому вона зробила помилку, про яку тепер дуже шкодує. Жінка не може мати дітей, але мріє всиновити дитину. Її чоловік не підтримує ідею з усиновленням, і в родині часто відбуваються сварки. Пізніше з'ясовується, що у подружжя ще дуже багато причин для розбіжностей і секретів один від одного. Героїв пов'язують не тільки особисте життя, а й сімейний бізнес.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У боротьбі за щастя Олена переживає безліч перешкод, розчарувань і особистих трагедій. Чи зможе головна героїня витримати всі випробування і знайти справжню любов - головна інтрига фільму.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Варто зазначити, що саундтрек до серіалу "Випадкових зустрічей не буває" написав композитор і музичний продюсер проекту "Голос.Діти" на "1+1" Руслан Квінта.

"Коли я писав музику для саундтреку до цього фільму, я враховував всі переживання, які відчували головні герої: любов, зраду, біль. Пісня вийшла ліричною, вона розповідає свою історію, доповнюючи сюжет мелодрами. Молода співачка Катя Рибак красиво передала всі емоції у виконанні композиції", - коментує композитор Руслан Квінта.

Учасниця вокального шоу "Голос країни" Катя Рибак не вперше працює над саундтреками до фільмів телеканалу "1+1", і до запису цієї пісні поставилася з великим інтересом і відповідальністю.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Саундтрек до мелодрами "Випадкових зустрічей не буває" вийшов дуже зворушливим і емоційним. Пісня розповідає про те, що кожна зустріч в житті до чогось призводить - не варто впадати у відчай, якщо довго не можеш знайти своє щастя і справжнє кохання, воно приходить, нехай і не відразу", - коментує Катя Рибак.

Режисером "Випадкових зустрічей не буває" виступила Вікторія Мельникова. Головну роль в картині зіграла успішна українська актриса Анна Кузіна.

Також, в одній з головних ролей глядачі побачать актора Сергія Радченко, якого вже встигли полюбити за серіалом "Господиня" на телеканалі "1+1". Ролі другого плану зіграли: Сергій Дерев'янко, Міла Сивацька, Сергій Калантай, Алла Мартинюк, Станіслав Мельник.

Повʼязані теми:

Наступна публікація