"1+1" покаже оновлений "Вечірній Київ"

"1+1" покаже оновлений "Вечірній Київ"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Новий сезон розпочинається на телеканалі вже 14-го жовтня.

Трохи більше ніж за два тижні, 14-го жовтня на телеканалі "1+1" стартує новий сезон оновленого розважального шоу "Вечірній Київ".

Тепер в програмі буде ще більше гумору, яскравих історій і навіть міні-серіалів. Оновлений формат "Вечірнього Києва" постане глядачам каналу "1+1" в новому "одязі" з новими декораціями, новою структурою, але з колишнім ведучим - Володимиром Зеленським.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Днями відбулися знімання промо-ролика нового сезону проекту. За сюжетом відео Володимир постане перед глядачами в найнесподіваніших образах, виконуючи одночасно відразу кілька ролей. Але в самому проекті ведучий буде один і в своєму звичному амплуа.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У "Вечірньому Києві" з'являться кілька нових рубрик - гумористичних іронічних кіноісторій з новими героями, в яких глядачі впізнають існуючі прототипи.

Одна з історій вийде в ефірі проекту під назвою "Козак Гавриляк" - це авторське короткометражне гумористичне кіно в жанрі український політичний артхаос, з одним героєм, роль якого виконає Євген Кошовий.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Друга - політичний комедійний ситком "Дурчев", в основі якого лежить робота передвиборного штабу Юрія Анатолійовича Дурчева, образ якого всім відомий з рубрики "Чисто News", в головній ролі - Юрій Корявченков. За сюжетом після нищівної поразки на виборах, Юрій Дурчев вирішує знову балотуватися, збираючи новий виборчий штаб.

Третя кіноісторія - це пародія на популярний американський серіал "Гра престолів". Відомі українські політики представлені у вигляді прототипів героїв оригінальної версії.

Незмінним в "Вечірньому Києві" залишиться гумористичний анімаційний серіал "Казкова Русь", герої якого будуть вершити долі світу.

Наступна публікація