"1+1" покаже телеверсію концерту "Океану Ельзи" у Дніпрі

"1+1" покаже телеверсію концерту "Океану Ельзи" у Дніпрі

Спеціальний проект канал покаже 24 серпня, до Дня Незалежності.

До 25-річчя Незалежності України телеканал "1+1" готує телеглядачам особливий спецпроект.

Святкова програма стартувала днями з промо-кампанії, у рамках якої був представлений перший відеоролик із ведучими "1+1" та видовищними кадрами знакових місць України, що увійшли до проекту "Моя країна".

24 серпня, в День Незалежності України, канал покаже спеціальний проект "Океан Ельзи. Без меж" - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках "Світового туру 2016-2017".

Супроводжувати концертні номери "Океана Ельзи" у телеверсії будуть сюжети про знаменитих і звичайних, маленьких і дорослих українців, які живуть на Заході та Сході, а також в інших країнах світу, чиє життя змінила творчість гурту.

Багато з них поділяться особистими історіями про те, як разом з музикою гурту, який є майже ровесником незалежності, змінювалася не тільки країна, але й життя нового покоління незалежних українців. Кожен може стати частиною спеціального проекту "1+1", розповівши свою історію і надіславши її творцям фільму.

Виробництвом спецпроекту до Дня Незалежності займається "1+1 Продакшн".

"Музика "Океану Ельзи" є визначальною для України. Під пісні найпопулярнішого гурту ми закохуємося, мріємо, сумуємо, радіємо, віримо в себе і свою країну. Ми дуже старалися створити гідну візуалізацію віршам і музиці Святослава Вакарчука, хотіли підкреслити актуальність української культури, мистецтва. У сценічній графіці ми покажемо глядачам інтерпретацію картин Марії Примаченко, Тараса Шевченка", - розповідає Генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна.

Унікальну відеографіку та незвичайні спецефекти, які прикрашатимуть проект "Океан Ельзи. Без меж", можна буде побачити тільки в телеверсії саме у День Незалежності України.

Окрім того, мільйони українців, які святкуватимуть з телеканалом "1+1" ювілей Незалежності нашої країни, побачать унікальне документальне розслідування власного виробництва про історію України, спеціальні випуски ТСН та фільми.

Святкуймо 25-річчя Незалежності України разом!

Повʼязані теми:

Наступна публікація