"1+1" зніме психологічний серіал за ідеєю домогосподарки

"1+1" зніме психологічний серіал за ідеєю домогосподарки

Юлія Троян виграла конкурс на кращу ідею серіалу / Фото: ТСН.ua

Домогосподарка з Умані виграла конкурс на кращу ідею серіалу.

Телеканал "1+1" визначив переможців конкурсу на найкращу ідею серіалів, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Ідею, яку можна було б екранізувати, телеканал шукав кілька місяців. Серед журі були відомий режисер Семен Горов, актор Юрій Горбунов та медіа-менеджери "1+1".

На останньому етапі експерти передивлялися роботи сімох фіналістів, але у трійку лідерів вийшли серіал про сусідів, психологічна історія про жінку, яка шукає себе в житті, і жартівливий серіал про ЖЕК. Їх сценаристи отримали грошові винагороди 15, 20, і 25 тисяч гривень.

Ну, а перемогу і контракт з "1+1" на розробку серіалу здобула домогосподарка з Умані - Юлія Троян зі сценарієм "Любов через Enter".

Її серіал - це історія про дівчину, яка знайомиться через інтернет із хлопцем з іншої країни. Але насправді листування веде звичайний хлопець, що працює в агенстві знайомств. І живуть вони в одному будинку. Сама авторка серіалу була в такій ситуації, коли працювала в агентстві знайомств.

"Зацікавило те, що ця історія на реальних подіях, що ця жінка приймала участь у цих подіях, вона досить симпатична приємна жінка, яка приїхала в Київ, не побоялася і перемогла", - прокоментував Семен Горов.

Авторка ж зізнається, що на перемогу навіть не сподівалася. "Мрія завжди присутня, але щоб очікувати, бачачи, що навколо - професійні відеороліки, професійні учасники, які навчалися, захищалися, а ти - простенький такий", - поділилася Юлія.

Тепер за втілення ідеї серіалу Юлії візьметься команда професіоналів "1+1". І серіал звичайної домогосподарки побачить уся країна.

Телеканал 1+1 сьогодні визначив переможців конкурсу на найкращу ідею серіалів

Телеканал 1+1 сьогодні визначив переможців конкурсу на найкращу ідею серіалів

Повʼязані теми:

Наступна публікація