14-річна донька Брежнєвої прагне переїхати до США без допомоги зіркової мами

14-річна донька Брежнєвої прагне переїхати до США без допомоги зіркової мами

14-річна донька Брежнєвої прагне переїхати до США без допомоги зіркової мами

Соня Кіперман розповіла про спільну роботу із Брежнєвою / Фото: Світське життя

Соня Кіперман розповіла про дебютний показ на подіумі Нью-Йорка.

Старша донька Віри Брежнєвої, Соня Кіперман, яка успішно будує модельну кар'єру, у стрічці " 8 кращих побачень" вперше попрацювала зі своєю зірковою мамою, йдеться у "Світському житті".

Дівчина мужньо витримала усі непрості нюанси акторської роботи та залишилася задоволеною процесом.

"Знімався фільм влітку і я якраз приїхала за акторського табору в Лос-Анджелесі. І мене покликали. Я дуже зраділа, оскільки після акторського табору це особливо класно, тому що якраз є свіжі знання, можна щось показати. Я приїхала на знімання, а в нас була нічна зміна. Я постійно спала, як тільки в мене видавався вільний момент, я одразу йшла спати. При тому що знімання були влітку, було дуже холодно, і ми сиділи в пледах. Але було дуже класно, тому що це – незабутній досвід. Я в принципі вперше знімалася в кіно, яке вийшло в прокат, тим паче, що і вперше попрацювала із мамою", - зауважила Соня.

Юна модель поділилася із Катериною Осадчою враженнями від участі у Нью-Йоркському тижні моди.

"Я там була із тіткою та дядьком, вони за мною приглядали. Прилетіла до Нью-Йорка я сама, вони вже були там, я з ними проводила час. Дуже нервувала, оскільки не всі роблять свій перший показ у Нью-Йорку. На жаль, я дуже нервувалася і пішла занадто швидко. Але мені дуже сподобалося дивитися на красивих моделей, спостерігати за самим процесом та бути у ньому", - наголосила донька Брежнєвої.

Соня запевнила, що, попри активні знімання, проблем  із навчанням не має та може похизуватися хорошими оцінками.

"Насправді, я не так і багато пропускаю школу. Єдине, через Нью-Йорк пропустила трохи. При цьому в мене британська школа, і нам відсилають домашнє завдання на електронну пошту, тому я його встигала робити. Проблем із цим в мене немає і ніхто мене не сварить, тому все добре", - розповіла дівчина.

Кіперман зазначила, що прагне переїхати та навчатися саме в Америці, однак при цьому вона прагне зробити це "власним шляхом,  без великої допомоги мама, щоб досягнути всього самостійно".

Нагадаємо, донька Брежнєвої та онука Ротару вийшли на подіум у Нью-Йорку.

Донька Віри Брєжнєвої підкорює подіуми та знімається в кіно

Донька Віри Брєжнєвої підкорює подіуми та знімається в кіно

Повʼязані теми:

Наступна публікація