49-річна Сінді Кроуфорд блиснула розкішною фігурою у чорно-білій фотосесії

Зірка заявила про завершення модельної кар'єри.

Супермодель Сінді Кроуфорд, яка прокоментувала свій скандальний знімок "без фотошопа", довела, що у 49 років можна виглядати бездоганно.

Сінді стала героїнею свіжого випуску журналу United Airlines' Rhapsody, де постала у чорно-білій фотосесії. Кроуфорд продемонструвала бездоганну фігуру в ефектному чорному вбранні.

Кроуфорд засмутила шанувальників новиною – у 50 років вона збирається завершити модельну кар'єру. До слова, станеться це зовсім скоро. 20 лютого зірка відсвяткує 50-річчя.

"Я впевнена, що фотографуватимусь через 10 років, але вже не як модель. Я закінчила з цим і все окей. Я встигла попрацювати з усіма легендарними фотографами. Що мені ще потрібно зробити? Я не повинна більше нічого доводити собі. Я просто не хочу цього робити", - прокоментувала свій намір знаменита красуня.

Зауважимо, що модельну кар'єру Сінді Кроуфорд розпочала у 18 років. З кінця 1980-х по 1990 роки Сінді перебувала в числі найпопулярніших супермоделей, постійно з'являлася на обкладинках журналів, дефілювала подіумом і була обличчям модних компаній.

Видання People нагороджував Кроуфорд званням однієї з 50 найгарніших людей світу, а Playboy включив її в список 100 найсексуальніших жінок XX століття.

Повʼязані теми:

Наступна публікація