51-річний соліст Scooter закрутив роман із 19-річною росіянкою

51-річний соліст Scooter закрутив роман із 19-річною росіянкою

51-річний соліст Scooter закрутив роман із 19-річною росіянкою

Фронтмен Scooter по вуха закохався у молоду дівчину

Пара познайомилася під час виступу гурту у Москві.

Фронтмен культової німецької групи Scooter Ейч Пі Бакстер по вуха закохався.

Обраницею 51-річного співака стала 19-річна студентка із Росії Єлизавета Ревен. Пара познайомилася у серпні, коли Scooter приїжджав з концертом до російської столиці.

За словами Ейч Пі Бакстера, його кохана є давньою шанувальницею творчості Scooter. Доленосна зустріч відбулася, коли Єлизавета разом з іншими прихильниками зустрічали гурт біля готелю.

Ейч Пі Бакстер та Єлизавета

"Я побачив її в натовпі і подумав: "Ого, хто ця дівчина?". Мене вразила її енергетика і її загадковий погляд. Це може запаморочити голову будь-кому. До того ж, вона шалено мила. Ми поспілкувалися з Лізою, потім я запросив її на вечерю", - розповів Ейч Пі Бакстер журналу Gala.

За словами артиста, різниця у віці його зовсім не бентежить. Фронтмен Scooter запевнив, що у нього ніколи не було мети зустрічатися із молодою дівчиною.

Ейч Пі Бакстер та Єлизавета

"У мене не було мети знайти молоду кохану. У моєму житті ніколи такого не було, просто так вийшло. Звичайно, Москва далеко від мене, і ми з Лізою тільки почали зустрічатися... Але, сподіваюся, що у нас вийде побудувати міцні стосунки",  - оптимістично заявив Ейч Пі Бакстер.

Кохана Ейч Пі Бакстера Єлизавета

До слова, Новий рік закохані зустріли разом на німецькому острові Зюльт. Щоправда, наступного разу Ейч Пі Бакстер та Єлизавета зможуть зустрітися лише у березні через щільний графік гастролей Scooter.

Повʼязані теми:

Наступна публікація