57-річний соліст гурту A'Studio покинув дружину заради молодої моделі

57-річний соліст гурту A'Studio покинув дружину заради молодої моделі

Лідер A'Studio крутить роман із 29-річною моделлю

Байгалі Серкебаєв закрутив роман із 29-річною Ольгою Жаровою.

Лідер гурту A'Studio Байгалі Серкебаєв підтвердив вислів "сивина в голову, а чорт у бороду".

Так, 57-річний музикант покинув свою дружину Раушан, з якою був у шлюбі більше 20 років, заради 29-річної моделі Ольги Жарової.

Як розповів приятель музиканта Дмитро Давосов виданню StarHit, поки Серкебаєв намагається приховати свій роман, бо "не хоче руйнувати родину".

"Він не хоче руйнувати сім'ю. Все-таки Байгал більше двадцяти років прожив з дружиною Раушан, у них дві чудові доньки, Каміла і Сана. Зрозуміло, що вони вже дорослі, але травмувати він нікого не хоче. Бага давно зустрічається з Олею, і, думаю, Раушан про це знає, але підтримує легенду про щасливу родину", - поділився Давосов.

Подейкують, що роман артиста з моделлю триває вже два роки. На всіх заходах Ольга супроводжує Байгалі, а він її представляє своєю подругою.

Лідер A'Studio крутить роман із 29-річною моделлю

Жарова вже кілька років співпрацює з групою A'Studio. Дівчина написала гурту композицію "Вот она любовь", за яку отримала премію "Пісня року".

"Спочатку стосунки Олі й Байгалі були лише дружніми, але потім він почав до неї залицятися, - каже Дмитро. - Влаштовував побачення, робив дорогі подарунки. Вони проводили разом весь час...", - підтвердив Давосов.

Нагадаємо, тим часом російський шансоньє Михайло Шуфутинський після смерті дружини закрутив роман з молодою танцівницею. Артист поховав кохану півроку тому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація