Чоловік Онопко представив свою версію нашумілої бійки із поліцейськими

Чоловік Онопко представив свою версію нашумілої бійки із поліцейськими

Чоловік Онопко представив свою версію нашумілої бійки із поліцейськими

Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Щуру оголосили підозру через побиття правоохоронця.

Чоловік популярної моделі Сніжани Онопко, бізнесмен та віце-президент Федерації боксу Києва Микола Щур опинився в епіцентрі скандалу із поліцією. За інформацією від начальника київської поліції Андрія Крищенка і волонтера Романа Сініцина, Микола Щур напав на поліцейських та розбив одному із них ніс.

Сініцин опублікував на власній сторінці у соцмережі допис, де розповів, що другого січня Щур прибув до Оболонського райвідділу поліції, щоб, за його словами, "виручити" подругу Олену Войцеховську. Жінка, згідно із опублікованою інформацією, була у стані алкогольного спяніння.

Правдивість такої інформації своїм поширенням підтвердив начальник київської поліції, Андрій Крищенко.

У райвідділку у Миколи виникла суперечка із поліцейськими, після чого він почав бійку та зламав одному із представників правоохоронних органів ніс.

Начальник столичної поліції Крищенко додав, що "другого січня відбулася згадана подія, четвертого січня фігуранту було оголошено про підозру, не дивлячись на те, що він перебував у лікарні. На 18 січня призначено обрання запобіжного заходу в Оболонському суді".

При цьому наразі відкрита справа по ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Передбачена нею санкція складає до п'яти років позбавлення волі.

Модель Сніжана Онопко у коментарі ТСН стверджує, що її чоловіка побили у поліції. Наразі модель поїхала з міста у Карпати, оскільки "пережила стрес".

Чоловік Сніжани, Микола Щур у коментарі сайту ТСН.ua розповів свою версію подій в ніч із першого на друге січня 2017-го року. Бізнесмен приїхав до відділку поліції після того, як його друг попросив допомогти знайомим, серед котрих була і Олена Войцеховська, про яку зазначалося у повідомленні Андрія Крищенка та Романа Сініцина.

Онопко та Щур / Фото: instagram.com/snejanaonopka15

За словами Миколи, дівчата перебували у припаркованій автівці, коли до них підійшли працівники поліції, щоб перевірити документи.

"Вони силою затягнули одну з дівчат до патрульної машини, це бачили перехожі, які підійшли, аби з'ясувати ситуацію, втім поліцейські розпилили газ на них. Коли я зайшов до райвідділку, поліцейські словесно мене образили, що принизило мою гідність. Я також словесно відповів їм образою, після чого мене почали бити одразу декілька представників правоохоронних органів. Я ударів не завдавав", - зазначає Щур.

Бізнесмен продовжує: швидку йому викликали після численних прохань. Згодом чоловік проходив лікування у клініці "Борис", куди потрапив у "стані середньої тяжкості".

Адвокат бізнесмена Олег Поваляєв розповів нашому сайту, що Щурем була подана заява про завдання тілесних ушкоджень. Це сталося після того, як його підзахисного нібито побили. 

"Оголошено, що Миколу Щура побили незнайомі люди, які опинилися у  райвідділку", - так, стверджує адвокат, відреагували на звернення про побиття.

Відомо, що наразі чоловік Онопко готовий з'явитися у суді. 

Загалом, ані Щур, ані його адвокат не відмовляються він факту того, що бізнесмен словесно образив поліцейських. Втім, факт побиття Миколою представників правоохоронних органів вони категорично спросовують, стверджуючи, що Щура самого били у райвідділку.

У підсумку варто зазначити, що цей інцидент вирішуватиметься у судовому порядку 18-го січня. На засіданні Микола Щур та його адвокат обіцяють представити фото та відеоматеріали, а також документи, на підтвердження своїх слів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація