Алессандро Сафіна категорично відмовився від концертів в окупованому Криму

Алессандро Сафіна категорично відмовився від концертів в окупованому Криму

Сафіна не співатиме в Криму

Між артистом і промоутером стався конфлікт.

Італійський тенор Алессандро Сафіна, який опинився в епіцентрі скандалу через заплановані концерти у Криму, відхрестився від виступів на окупованому півострові.

Достатньо категоричну заяву співак зробив на власній сторінці у соцмережі, зауваживши, що між ним та промоутером з Криму сталося непорозуміння.

"Я, Алессандро Сафіна, вважаю своїм обов'язком зробити цю заяву у відповідь на серію статей, опублікованих в останні дні в багатьох газетах, щодо моїх концертів, запланованих в Криму і Україні найближчим часом", - ствердив Сафіна, додавши, що не виступатиме в Криму.

Причиною такого рішення став конфлікт між артистом та промоутером у Криму, який нібито "сполітизував" цю історію.

"Таким чином, внаслідок нераціональної та егоїстичної поведінки цієї людини, яка спробувала мене скомпрометувати, використовуючи дезінформацію і скандал з метою надати цьому факту політичного забарвлення, я вирішив перервати із нею усі стосунки і остаточно скасувати ці два концерти", - написав тенор.

 

ЗаявлениеЯ, Алессандро Сафина, считаю своей обязанностью сделать это заявление в ответ на серию статей, опубликованных...

Опубликовано Alessandro Safina Official Facebook site 21 января 2016 г.

Зауважимо, Міністерство культури України "пригрозило" зірці "зверненням до правоохоронних органів щодо відповідної реакції". На такий крок Міністерство піде, якщо концерти в Криму все ж таки відбудуться.

Повʼязані теми:

Наступна публікація