Алессандро Сафіна вчить українську, однак жити йому в Києві – не по кишені

Алессандро Сафіна вчить українську, однак жити йому в Києві – не по кишені

Сафіна вчиться розмовляти українською / Фото: ТСН.ua

Італієць стане наставником у новому проекті 1+1 "Битва хорів".

Славетний співак Алессандро Сафіна завітав на один день до Києва, щоб вивчити кілька фраз нашою солов'їною, йдеться в "ТСН. Особливе".

Він призначає побачення усім талановитим українцям, адже хоче відібрати найяскравіші вокальні колективи.

П'ятизірковий готель вікнами до Дніпра. Президентський люкс. Алессандро Сафіна у хутряній  куртці, джинсах та сорочці під жилеткою - вислуховує деталі промо-ролика. У цій же кімнаті і легенда української естради Ніна Матвієнко. Проте дві зірки одне на одного уваги не звертають. 

За півгодини італієць з'являється перед знімальною групою весь у чорному. І старанно намагається вивчити фразу "приходь на кастинг, стань частиною цілого!"

Співак із унікальним голосом запрошує усіх охочих спробувати свої сили у новому проекті 1+1 "Битва хорів". У ньому він буде наставником одного з восьми українських міст. Сафіна зізнається, що сам ніколи не співав у хорі і навіть не дуже це вміє. Але у своїй спроможності навчити інших упевнений.

В Україні італієць бував уже з десяток разів і вражає знаннями української географії.

"Вчора я був у Дніпропетровську, а до того я був у Донецьку, Харкові, Львові, а сьогодні я їду в Одесу", - поділився Сафіна.

В Україні Алессандро подобається. Але він зізнається – жити тут йому не по кишені

"Для італійця купити нерухомість в Україні - це дуже дорого. Тільки Берлусконі може собі це дозволити. Наша економіка зараз шкутильгає. Зараз я лише можу купити піджак чи щось подібне", - зізнався Сафіна.

Одяг для Сафіна, як для справжнього італійського модника, здається, таки на першому місці.

Нагадаємо, імена членів журі нового шоу "Битва хорів" триматимуть у секреті до фіналу, однак вже відомо точно, що італійський тенор Алессандро Сафіна стане наставником одного з українських міст у проекті.

Іноземні зірки вчаться говорити українською

Іноземні зірки вчаться говорити українською

Повʼязані теми:

Наступна публікація