Алла Мазур разом із сином прихистили кошеня під час ефіру "Сніданку з 1+1"

У телеведучої з'явився домашній улюбленець.

Під час прямого ефіру "Сніданку з 1+1" та його традиційної рубрики "КотоП'ятниця" Алла Мазур разом із сином Артемом стали власниками котеняти на ім'я Ася.

Рубрика "КотоП'ятниця" - це соціальний проект "Сніданку з 1+1", метою якого є пошук нових господарів для домашніх улюбленців з притулку. "Для нас цей проект є дуже важливим, тому що це певний соціальний майданчик, який популяризує відповідальність і турботу про тварин. Допомагати тваринам-безхатченкам - це дуже природно для європейців. Це тренд і водночас "тест" для суспільства - наскільки воно людяне і сповідує гуманістичні цінності. "Сніданок з 1+1" дуже любить свої "КотоП'ятниці" і вдячний волонтерам, які з нами працюють та глядачам, які розбирають наших тварин по домівках", - розповіла шеф-редактор програми Юлія Жмакіна.

Телеведуча Алла Мазур, яка завітала до студії "Сніданку" аби розповісти про роботу над озвучуванням мультфільму "В пошуках Дорі", побачивши кошеня, не змогла відмовити синові Артему, та прихистила маленьку Асю.

"У нас із сином після перегляду мультфільму "У пошуках Дорі" виникло найбільше бажання, щоб кожна дитинка і кожна тваринка в Україні, у яких немає дому, обов'язково знайшла собі родину і була щаслива.  І саме з цим настроєм у п'ятницю ми прийшли сюди на "Сніданок" в ефір і тут сталося диво. Ми зустрілися з маленькою кицею, яка шукає собі теплий дім. І все зійшлося просто, я зрозуміла, що все складається невипадково. Ми не могли з сином вчинити інакше. Артем її зразу полюбив, і ми вирішили забрати кошеня Асю. У нас вже живе кіт Мусік, якому рік, і тепер його чекає справжній сюрприз, але, думаю, що разом їм буде добре! Ася навіть візуально схожа на нашого Мусіка. І якщо Артем називає Мусіка своїм меншим братом, то Ася, можливо, стане моєю подругою", - розповіла Алла Мазур.

Нагадаємо, що мультфільм "У пошуках Дорі" - це продовження оскароносної диснеївської історії "У пошуках Немо". Алла Мазур взяла участь в українському дубляжі та стала голосом "Інституту морського життя", і за сюжетом говорила від імені Алли Мазур. "Інститут морського життя" - місце, куди потрапляє Дорі та її друзі і, де з ними стається безліч курйозних ситуацій. Саме голос Алли Мазур допомагає героям водного світу знайти правильний шлях.

У гостях "Сніданку" телеведуча Алла Мазур з сином Артемом

У гостях "Сніданку" телеведуча Алла Мазур з сином Артемом

Повʼязані теми:

Наступна публікація