Alyosha записала звук крапель дощу в новій пісні

Alyosha записала звук крапель дощу в новій пісні

Alyosha випустила новий трек

Артистка представила лірик-відео на композицію "Капли".

У переддень великого сольного концерту у столиці 16 квітня Alyosha представила весняний сингл "Капли".

Нова пісня, за словами співачки, про найщиріші почуття, які одного разу переживає будь-яка дівчина.

"Напевно, кожна з нас коли-небудь відчувала таку сильну емоцію кохання, коли хочеться просто розчинитися в людині - стати краплею, яка впаде з неба на її щоку. Хоч якимось чином доторкнутися до коханого, бути ближче до нього, - розповіла Alyosha. - Пісня "Капли" про любов - сильну і яскраву, яка залишає веселку на душі, як після весняного проливного дощу!"

Цікаво, що для створення пісні продюсером співачки Вадимом Лисицею в музичній студії, був використаний звук падіння цих крапель води, який можна почути на початку пісні.

Як і хіт Alyosha "Безоружная", який набрав понад 4 000 000 млн. переглядів на YouTube, текст пісні "Капли" був написаний співачкою в співавторстві з Юлією Павленко. Музика створювалася Alyosha і Вадимом Лисицею. Активно плануються знімання відеокліпу на новий сингл, реліз якого відбудеться вже цієї весни.

Вперше в live-форматі разом з музикантами нова пісня "Капли" прозвучить на сольному концерті Alyosha "Нове та найкраще", який відбудеться 16 квітня, 19:00 у концертному залі "BelEtage".

Повʼязані теми:

Наступна публікація