Американська зірка розплакалася, програвши у суді продюсеру-ґвалтівнику

Співачці Kesha доведеться продовжити співпрацю з тираном.

Американська поп-зірка Kesha програла у суді своєму продюсеру, Доктору Люку.

Співачка подала позов проти Люка, сподіваючись звільнитися від робочих зобов'язань із ним.

Артистка звинуватила свого продюсера у сексуальному домаганні і в тому, що протягом 10 спільних років роботи він схиляв її до вживання заборонених препаратів.

Своєю чергою Доктор Люк подав зустрічний позов, висунувши відповідні звинувачення в наклепі і порушенні умов контракту.

У підсумку, суд відхилив прохання Kesha про анулювання контракту з компанією Sony. Окрім того, співачку зобов'язали продовжувати співпрацю із кривдником і випустити ще 6 дисків, пише Mashable.

Таке рішення судді довело співачку до сліз.

Kesha розплакалася у суді / Фото: Getty Images

Нагадаємо, що вперше Kesha подала до суду на свого продюсера 14 жовтня 2014 року. Тоді артистка звинуватила Доктора Люка у сексуальному домаганні. Мовляв, вона прокинулася у його ліжку абсолютно гола і не пам'ятала попереднього вечора, та відчувала сильний біль.

Kesha та її продюсер Доктор Люк / Фото: Getty Images

Пізніше, в червні 2015 року, Kesha доповнила скаргу, розповівши, що компанія Sony знала про поведінку Доктора Люка, однак не вжила відповідних заходів, а навпаки, замовчувала історію.

У вересні 2015 року суд прийняв рішення, згідно з яким кар'єра Kesha буде завершена, якщо вона припинить співробітництво із Sony і, зокрема, з Доктором Люком.

У Мережі вже набирає популярність хештег #FreedomForKesha (свободу Kesha). Також, під стінами суду зібралися прихильники співачки, аби підтримати її.

Існує також петиція про те, щоб звільнити співачку від контракту з Sony.

Повʼязані теми:

Наступна публікація