Американський Vogue розхвалив модний шопінг у Києві

Американський Vogue розхвалив модний шопінг у Києві

Фото: HBO

На сайті журналу з'явився гід по кращим місцям для фешн-закупівель.

Авторитетне у світі моди видання Vogue прорекламувало Київ, як місто для модного шопінгу. Напередодні на сайті видання з'явилася колонка модного оглядача Ліани Сатенштайн під назвою "Київ – ймовірно найкрутіше місто для шопінгу у Європі".

У статті подається десяток найкращих, місць, де можна придбати ексклюзивні речі, які підказала авторові українська модель зі світовим ім'ям Надя Шаповал. Серед цих місць і ринок секонд-хенду на Лісовій, і магазини вітчизняних дизайнерів, і елітні бутіки у центрі столиці, і нішеві магазини концептуального одягу.

"Не затримуйтесь у районі Маре у Парижі. Забудьте вулицю Бонд у Лондоні. Коли захочеться європейського шопінгу – прямуйте на схід, до Києва. Так, той самий Київ, світову столицю борщу. Дійсно так! Вчіться у моделі Наді Шаповал, яка підбирає свої неймовірні образи будь-де: від базарів з секонд-хендом – секретне місце, де можна знайти вінтажні речі від Армані – до концептуальних магазинів та бутіків українських дизайнерів", - пише автор.

Українських дизайнерів вже встигли оцінити й американські зірки. Так наприкінці минулого року главу великої модної родини Кардашян бачили  сукні українського бренду. Не гребує українськими мотивами у одязі й російська телеведуча та опозиціонерка Ксенія Собчак.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація